AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 30.11.2020

"Toivon olevani Ilvekselle tärkeä pelaaja" - Sarr isoin odotuksin Ilves-paitaan

"Toivon olevani Ilvekselle tärkeä pelaaja" - Sarr isoin odotuksin Ilves-paitaan

Momodou Sarr on seurannut Ilveksen otteita tarkkaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen kanssa sopimuksen solminut Momodou Sarr odottaa innolla uusia haasteita tamperelaisten riveissä.

Sarr kuuluu niihin nuoriin pelaajiin, joilla on kova halu kehittyä jalkapalloilijoina ja jotka näkevät Ilveksen siihen sopivana seurana.

- Odotan innolla tulevaa kautta. On iso muutos minulle muuttaa pois kotoa isompaan kaupunkiin ja uusiin ympäristöihin. Ilvestä olen seurannut ja mielestäni sovin hyvin heidän pelityyliinsä. Ilveksessä on paljon nuoria pelaajia ja näyttöjä siitä, että pelaajat kehittyvät Tampereella.

Toissa kaudella Sarr kuului jo VPS:n runkopelaajiin Veikkausliigassa ja sama jatkui tänä kesänä Ykkösessä. Nuorella miehellä on selvillä sekä omat vahvuudet että kehitettävät osa-alueet.

- Debyytin tein Veikkausliigassa jo 2018, mutta 2019 olin jo täysillä mukana alusta alkaen ja sain paljon vastuuta. Silloin, ja ehkä vähän vieläkin, annoin fysiikassa hiukan tasoitusta, joten sitä on nyt ainakin parannettava. Myös puolustuspelaamiseen pitää kiinnittää enemmän huomiota.

- Vahvuuksina pidän nopeutta ja viimeistelykykyä, vauhtiin päästyäni olen hankala pysäytettävä, Sarr luettelee.

Nuorukainen on valmis ottamaan isoa roolia Ilveksessä ja toivoo olevansa näkyvä pelaaja, josta kannattajat pitävät.

- Toivon olevani Ilvekselle tärkeä pelaaja, joka viimeistelee maaleja ja ratkaisee pelejä. Unelmamaalini ei niinkään ole mikään kova laukaus 30 metristä, vaan hallittu viimeistely pitkän syöttöketjun päätteeksi. Sellainen maali, jonka tehtyään tietää olleensa oikeaan aikaa oikeassa paikassa ja tehneensä asioita oikein.

Lisää uutisia