AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2020

​Marc Nordqvist jatkaa IFK Mariehamnissa – maalivahtiosasto nyt koossa

​Marc Nordqvist jatkaa IFK Mariehamnissa – maalivahtiosasto nyt koossa

Marc Nordqvist Grönvitt-maalilla kaudella 2018. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnissa tehdään hartiavoimin töitä pelaajasopimusten eteen ja yksi palanen lisää on paikoillaan Marc Nordqvistin kanssa solmitun jatkosopimuksen myötä.

Nordqvistin jatkosopimus kattaa kauden 2021 ja sisältää lisäksi option kaudesta 2022. Nyt 23-vuotias Nordqvist debytoi IFK Mariehamnin maalilla jo kaudella 2014 ja on sen jälkeen pelannut 18 Veikkausliigaottelua lisää.

Kaudella 2018 Veikkausliigaotteluita kertyi 11 ja muina kausina hänellä on ollut tärkeä, joskaan ei aina kiitollinen rooli sekä tukea että haastaa ykkösmaalivahti, joka edelliskausina on ollut Oskari Forsman.

- Marc on edelleen nuori ja lupaava maalivahti ja hänellä on kaikki edellytykset nousta vakaaksi Veikkausliigamaalivahdiksi. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että saimme jatkettua sopimusta ja pääsemme jatkamaan yhdessä, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

Sekä Oskari Forsmanin että Marc Nordqvistin jatkosopimusten myötä, IFK:lla on nyt kaksi ensisijaista maalivahtia ensi kaudelle varmistettuna. Työ joukkueen rakentamiseksi kaudelle 2021 jatkuu muilta osin koko ajan.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia