AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 12.11.2020

Saku Ylätupa korvaa Onni Valakarin Pikkuhuuhkajissa

Saku Ylätupa korvaa Onni Valakarin Pikkuhuuhkajissa

Saku Ylätupa nousee mukaan Pikkuhuuhkajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

U21-maajoukkue kohtaa tiistaina 17.11. Maltan EM-karsintojen päätösottelussa Ta' Qalissa. Joukkueeseen on tehty yksi muutos.

Huuhkajissa Ranskaa vastaan debytoinut ja heti maalin laukonut Onni Valakari ei jätä aiemmin suunnitellusti ryhmää sunnuntain Bulgaria-pelin jälkeen. Hyökkääjä matkaa joukkueen mukana siis myös Nation's Leaguen päättävään Wales-otteluun.

Valakarin tilalle U21-maajoukkueeseen on nostettu IFK Mariehamnissa kauden päättänyt Saku Ylätupa. Huuhkajiin tulee niin ikään muutos, kun toppari Leo Väisänen jää ryhmästä sivuun jalkapöytävamman takia.

Lisää uutisia