AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 5.11.2020

Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Italiaan - "Ilves ollut aina iso osa elämääni"

Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Italiaan - "Ilves ollut aina iso osa elämääni"

"Lämmin" ura jatkuu Serie B:ssä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves-ikoni Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Italian Serie B:ssä pelaavaan Venezia FC:hen. Sopimus alkaa virallisesti tammikuun alussa, kun talven siirtoikkuna aukeaa, ja on voimassa 30.6.2024 asti.

Ala-Myllymäen ura Ilveksessä hakee vertaistaan. Hän aloitti uransa Ilves Pirkkalassa 4-vuotiaana vuonna 2001 ja kipusi Ilveksen junioriputken läpi aina Ilveksen edustusjoukkueen riveihin jo vuonna 2013. Samana vuonna "Lämmi" teki jo ensimmäisen maalinsa Ilves-PK-35 -ottelussa.

Upea ura sai viime vuonna tunnustusta tamperelaisilta, kun he äänestivät Laurin Vuoden Tamperelaiseksi Urheilijaksi kaupunkilehti Tamperelaisen äänestyksessä.

- Olemme todella onnellisia, kun Lauri siirtyy urallaan eteenpäin. Venezia on hieno seura ja Serie B kovatasoinen sarja, mutta emme epäile hetkeäkään Laurin mahdollisuuksia siellä, sanoo Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi.

- Ihan joka päivä ei Suomesta siirrytä Serie B:hen, joten tämä on hieno asia niin Laurille, kuin Ilveksellekin. Toivotamme Lämmille kaikkea hyvää jatkoon.

Ala-Myllymäen terveiset Ilveksen kannattajille:

- Ilves on ollut oikeastaan aina iso osa elämääni ja olen iloinen, että olen saanut kasvaa seuran mukana kaikki nämä vuodet. Kiitos kaikille ihmisille seurassa ja upeassa seurayhteisössä!

Lisää uutisia