AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2020

IFK Mariehamnilla selkeä tavoite: "Haluamme kokea taas miltä tuntuu voittaa"

IFK Mariehamnilla selkeä tavoite: "Haluamme kokea taas miltä tuntuu voittaa"

Lukas Syberyjski haluaa päättää kauden voitokkaasti. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn matkaa kauden päätöskamppailuun FC Hakaa vastaan allaan kymmenen ottelun voitoton putki ja kuusi perättäistä tappiota.

IFK:n päävalmentaja Lukas Syberyjski ei halua liikaa painoarvoa laskea ikäville putkille tai muutenkaan katsoa menneeseen.

- Haluamme nyt vain kokea taas miltä tuntuu voittaa. Meillä on nyt tilaisuus kunnioittaa kannattajiamme arvokkaalla päätöksellä kaudelle huolimatta viime tuloksista, Syberyjski sanoo.

- Tavoitteemme oli selkeästi kuuden joukossa, joten vain sen toivominen, että piste viimeisestä ottelusta pelastaa meidät tästä tilanteesta, johon olemme itsemme ajaneet, ei tunnu ihan oikealta.

Voitto sinetöisi Grönvittin suoran säilymisen ja pistekin mitä todennäköisimmin riittää TPS:n ollessa kahden pisteen takaa-ajomatkalla ja hiukan huonommalla maalierolla. Syberyjski myöntää, että ihan keinolla millä hyvänsä voittoa ei keskiviikkona haeta.

- Emme koskaan ole tyytyväisiä pisteeseen. Jos ottelun kuvasta muodostuu kuitenkin sellainen, että pelastamme lopussa pisteen, voimme olla tyytyväisiä jälkeen päin.


FC Haka-IFK Mariehamn Tehtaan kentällä keskiviikkona 4.11. kello 18.30.

Lisää uutisia