AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2020

​Omat häät edessä - Makrillosin lähdölle IFK Mariehamnista hyvä syy

​Omat häät edessä - Makrillosin lähdölle IFK Mariehamnista hyvä syy

Peter Makrillos kiiruhti häihin karanteenin kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikenttämies Peter Makrillosia ei nähty yllättäen IFK Mariehamnin kokoonpanossa sunnuntaina eikä nähdä myöskään kauden päätöskierroksella FC Hakaa vastaan.

IFK:n seurajohto oli vaitonainen tapauksen taustoista, mutta Makrillos itse valotti tilannetta ja syy yllättävään lähtöön oli perin yksinkertainen: miehen omat häät odottavat Australiassa ja koronatilanteen takia lähtöä ei voinut lykätä myöhemmäksi.

- Tämä oli sovittu jo ennen kuin tein sopimuksen. Minun oli lähdettävä, koska menen naimisiin kotona Australiassa 20. päivä ja minun pitää istua karanteenissa kaksi viikkoa, Makrillos kertoi Ålandstidningenille välilaskulla Dohassa.

- Tarkoitus oli että matkustaisin vähän myöhemmin, mutta minun oli pakko lähteä 1. marraskuuta, koska tämä oli ainoa lento, jolle oli paikkoja ja jolla ehtisin ajoissa.

Makrillos sanoo, että olisi mielellään pelannut kauden loppuun saakka.

- Perhe on etusijalla, mutta totta kai on ikävää, etten pysty pelaamaan viimeisissä otteluissa ja auttamaan joukkuetta, seuraa ja faneja.

Ahvenanmaa ei kuitenkaan jäänyt lopullisesti taakse, eikä keskikenttämies sulje pois jatkoa IFK:ssakaan.

- Tulen takaisin Ahvenanmaalle 10. joulukuuta, sillä Maarianhamina on edelleen kotini. Minulla on lisäksi siellä koira, joka minun piti jättää lähtiessäni, Makrillos kertoo.

- Jatkon suhteen katson mitä vaihtoehtoja on, eikä mitään ole vielä päätetty. Toistaiseksi Ahvenanmaa on minun kotini.

Lisää uutisia