AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2020

Huippukauden pelannut Albion Ademi lataa kaiken keskiviikon päätöskierrokselle

Huippukauden pelannut Albion Ademi lataa kaiken keskiviikon päätöskierrokselle

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa 13 maalia tällä kaudella tykittänyt IFK Mariehamnin Albion Ademi sairasti koronan. Laituri kertaa asiasta Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Albion Ademin lisäksi koronan sairasti neljä IFK:n pelaajaa ja karanteeni päättyi perjantaina 30.10.

- Minulla oli pelkkää flunssaa, eli selvisin aika vähällä. Olin kuitenkin kymmenen päivää karanteenissa, laituri kertoi.

IFK:n terveet pelaajat harjoittelivat karanteenin ajan omatoimisesti. Yhteistreenit alkoivat perjantaina ja kauden toiseksi viimeinen ottelu HJK:ta vastaan pelattiin sunnuntaina. IFK kärsi siinä 0-5-tappion ja helsinkiläiset varmistivat mestaruutensa.

- Ehdin harjoitella kahdesti ennen peliä. Treeneissä jalat olivat ensin shokissa, mutta jaksoin lopulta juosta yllättävän hyvin. Olisin jaksanut juosta pelissä enemmänkin, mutta kai siinä sitten säästeltiin keskiviikkoa varten, reilun tunnin kohdalla vaihtoon tullut Ademi totesi.

Grönvitt pelasi heinä-elokuussa varsin hyvin ja oli lähempänä sarjan ylempää kastia kuin putoamista. Nyt alla on kuusi tappiota ja peräti kymmenen 90-minuuttista ilman voittoa. Eroa karsijan paikkaan on enää kaksi pistettä.

- Minusta tuntuu, ettei pelisysteemimme ei ole toiminut niin hyvin. Emme ole päässeet hyökkäämään yhtä paljon kuin aiemmin. Olemme olleet huonoja yksilöinä ja joukkueena. Emme ole tehneet niitä asioita mitä pitäisi.

- En tiedä mikä muuttui alkukaudesta. Emme vaan pääse enää hyökkäämään, eikä peli kulje. Aikaisemmin meillä oli 5-6 vetoa maalia kohden, nyt enää pari.

Albion Ademi on Veikkausliigan maalipörssissä toisena. Hänellä on kauden 2021 kattava sopimus IFK Mariehamnin kanssa, mutta lähtö ulkomaille on tietysti niin ikään mahdollista.

- Kyselyitä ja kiinnostusta on tullut paljon. Ruotsista, Kroatiasta, Sveitsistä ja Italiasta, vähän joka puolelta.

Veikkausliigan päätöskierros pelataan keskiviikkona 4.11. klo 18.30. IFK Mariehamn kohtaa FC Hakan vieraissa. Koko Ademin haastattelun voi kuunnella Suplasta alla olevan linkin kautta.

Lähde: Supla.fi
Lisää uutisia