AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 31.10.2020

​"Hyvä peli meiltä" – Johansson tyytyväinen TPS:n esitykseen ja pisteisiin

​"Hyvä peli meiltä" – Johansson tyytyväinen TPS:n esitykseen ja pisteisiin

"Tintti" kiitteli TPS:n esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS oli lauantaina pakkovoiton edessä ja myös otti sen, kun vieraillut SJK kaatui niukasti 1-0.

TPS ratkaisi ottelut toisen jakson alussa Mika Ääritalon osumalla Joakim Latosen tehtyä vahvan esityön.

- Hyvä peli meiltä, tiedettiin hyvin SJK:n vaarallisuus. Ekalla jaksolla pallo oli liikaa SJK:lla, mutta koetin puhua tauolla, että rohkeammin vaan eteenpäin. Meillä ei ollut mitään hävittävää enää. Koko viikko ollaan treenattu, että Jokke (Latonen) pääsee niihin aukkoihin. Loistava peli häneltä, ylivoimaisesti paras.

- Jeanilta kauden paras peli, tosi hyvä taistelu. Maali oli lähellä, hän on isokokoinen, hänellä on hyvät erikoistilanteet. Hän teki juoksunsa myös erittäin hyvin ja tukki tietyt tilat, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson kiitteli erikseen.

Lopuilleen kääntyvät kausi on ollut erikoinen monella tapaa. Pelillisesti Johansson näkee TPS:n menneen kuitenkin oikeaan suuntaan.

- Tämä kausi on nyt mennyt niin kuin se on mennyt ja tarkoitan nyt päätöksentekijöitä. Joukkueen kannalta positiivista on se, että ollaan koko ajan parannettu, vaikka tulosta ei ole aina tullut. Takaiskuja on totta kai myös tullut, myös katkeria tappioita, ja jäänyt taas toisaalta jossittelua joistain peleistä. Yleisesti pelimme on mennyt kuitenkin koko ajan eteenpäin, Johansson summasi.

TPS:n kohtalo suoran säilymisen ja karsinnan suhteen ei ole edelleenkään joukkueen omissa käsissä.

- Katsotaan mitä huomenna tapahtuu Maarianhaminassa ja mennään sitten siihen viimeiseen KuPS-peliin. Huomenna meillä on täyttä lepoa jalkapallosta. Ja maanantaina sitten mennään taas täysillä, TPS-luotsi vielä lupasi.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia