AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2020

​HJK-luotsi Toni Koskela iloitsi: "Hienot kolme pistettä"

​HJK-luotsi Toni Koskela iloitsi: "Hienot kolme pistettä"

Pisteet ja esitys kelpasivat Toni Koskelalle. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK lähti hakemaan toista perättäistä voittoa, kun joukkue matkasi SJK:n vieraaksi Seinäjoelle torstaina ja onnistui kampeamaan pisteet matkaansa 2-1-voitolla.

Täyden pistepotin myötä HJK nousi jakamaan sarjan piikkipaikaa samanaikaisesti Turussa Interille hävinneen KuPSin kanssa. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela oli syystäkin tyytyväinen.

– Hienot kolme pistettä. Olimme ensimmäisen jakson todella hyviä. Toisen jakson alussa SJK muutti tiettyjä asioita ja sai pelin haltuun, mutta me saatiin se Raden [Schüller] tultua sisään kuntoon.

- Sen jälkeen peli oli meillä kontrollissa, vaikka saikin jännittää loppuun asti, kun pari hyvää saumaa hukattiin ja joku pilkkukin meidän olisi pitänyt saada, Koskela kertasi.

Koskela painotti, että esitys oli etenkin otteluun valmistautumiseen nähden HJK:lta vahva.

– Meillä oli yksi 45 minuutin harjoitus aikaa valmistautua tähän peliin avanneen joukkueen kanssa. Lisäksi Rade ja Niko [Alho] liittyivät joukkueeseen tänään lounaalle. Moni oli matkustanut ja pelannut. Ei pelkästään fyysinen rasitus, mutta otteluihin valmistautuminen vie aina myös psyykkisellä puolella paljon voimavaroja. Tämä kaikki korostaa suorituksen arvoa.

- Lisäksi positiivisena uutisena saatiin myös Ferhan [Hasani] taas kentälle. Tästä on hyvä jatkaa kohti Stadin Derbyä, sanoi Koskela.

Lisää uutisia