AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 6.10.2020

FC Hakan luottotoppari tekee paluuta

FC Hakan luottotoppari tekee paluuta

Ville-Valtteri Starck on taas pelikunnossa.

FC Haka palasi seuran verkkosivujen mukaan maanantaina viikon lomalta treenikentälle ja iloisten ilmeiden joukossa oli yksi, ehkäpä aavistuksen muita leveämmän hymyn kera. Pitkään loukkaantuneena olleen Ville-Valtteri Starckin kuntoutuminen on sujunut hienosti ja mies onkin päässyt liittymään joukkueen mukaan myös harjoituskentällä.

Harjoitusten jälkeen mies käväisi Mustavalko-TV:n haastattelussa, missä ei peitellyt harmitustaan kauden loukkaantumisiin. Veikkausliiga -pelejä oli odotettu pitkään ja sitten, kun aika tuli, niin kaksi loukkaantumista ovat pakottaneet jättämään suurimman osan peleistä väliin.

Tällä hetkellä odotukset ovat kuitenkin korkealla ja mies odottaakin innoissaan, että paluu kokoonpanoon tapahtuu.

– Kyllä se pitäisi nähdä vielä tällä kaudella. Kunhan kaikki menee nyt vain hyvin, niin pitäisi päästä vielä tällä kaudella pelaamaan.

Toki puolustaja mainitsee myös, että paluu pelikuntoon ei automaattisesti takaa vielä peliaikaa, vaan se on loppujen lopuksi valmennuksen päätös ketkä pelaa.

Hakan puolustushan on ollut kaudella varsin rikkonainen ja sitä täydennettiinkin siirtoikkunassa Espanjasta hankitulla Luiyi de Lucasilla. Starck näkee kuitenkin kilpailun hyvänä asiana.

– Totta kai siinä on kilpailua ja se on ihan normaalia, mikä kuuluu futikseen. Ei siinä auta, kuin näyttää ite kentällä ja näyttää treeneissä, että antaa kaikkensa ja näyttää valmentajalle et on valmis kentälle.

– Ja kun pääsee, toivottavasti pääsee, niin sit pitää vain pelata hyvin.

Starck ja Haka jatkavat valmistautumista kohti ensi viikon tärkeää ottelua Turun Palloseuraa vastaan. Paluu koppiin tapahtui siis maanantaina ja joukkueen henki oli puolustajan mukaan loistava.


FC Haka-TPS Tehtaan kentällä torstaina 15.10. kello 18.30.

Lisää uutisia