AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 27.9.2020

TPS-kippari Rähmönen: "Ei saatu omaa peliä toimimiaan ja Ilves oli todella hyvä"

TPS-kippari Rähmönen: "Ei saatu omaa peliä toimimiaan ja Ilves oli todella hyvä"

Sami Rähmönen antoi kehut Ilvekselle. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kaatoi TPS:n Ratinassa puhtaasti lukemin 4-0 sunnuntaina ja lukemat eivät paljon selittelyille sijaa jättäneet.

TPS ei pystynyt haastamaan tamperelaisia kunnolla oikein missään vaiheessa, vaan llves käytti yhden päivän lepoedun hyödykseen - ja juoksi raitapaidoilta jalat alta.

- Ilves oli selvästi parempi tänään kentällä, ihan jokaisella osa-alueella. Me ei onnistuttu oikein missään ja he pystyivät ottamaan meidän kokonaan pelistä pois, TPS-kapteeni Sami Rähmönen myönsi.

TPS:lla oli alla torstailta kova ottelu HJK:ta vastaan ja makea piste viime hetkien nousun ansiosta. Rähmösen mukaan HJK-peli oli kuitenkin jätetty jo kaikin puolin taakse.

- Ei meidän valmistautumisessa ollut mitään poikkeavaa, käytiin vastustaja läpi niin kuin me aina käydään. Ei vaan saatu toimimaan omaa peliä ja Ilves oli todella hyvä, Rähmönen manasi.

- Jokainen piste on meille tärkeä. Peli kerrallaan mennään, seuraavaksi perjantaina pelataan taas kotona. Nyt meni näin, mutta ollaan lähdetty voittamaan jokaista peliä ja niin lähdetään myös jatkossa, TPS-kippari lupasi.

Ilves alkaa olla TPS:lle jo melkoinen peikko. Palloseura hävisi kaudella 2018 kaikki kolme otteluaan tamperelaisille ja sama meno on jatkunut tällä kaudella.

Lisää uutisia