AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 19.9.2020

Teemu Tainio suhteellisen tyytyväinen – ”Joukkuepuolustaminen oli parempaa”

Teemu Tainio suhteellisen tyytyväinen – ”Joukkuepuolustaminen oli parempaa”

Hakan valmennusjohto oli tehnyt töitä joukkuepuolustamisen eteen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka nappasi tärkeän pisteen pelatessaan 1-1-tasapelin Ilveksen vieraana. Ottelun jälkeen Hakan päävalmentaja Teemu Tainio oli omiensa esitykseen suhteellisen tyytyväinen.

Tainion mukaan treenikentällä tehty työ näkyi joukkueen pelaamisessa.

- Olimme panostaneet joukkuepuolustukseen treeneissä eikä siinä ensimmäisellä puoliajalla kummallakaan ollut hirveästi paikkoja. Meille tuli se yksi nukahdus, kun unohdettiin kaveri liian vapaaksi. Se on ollut vähän meidän perisyntimme tällä kaudella.

- Toisella puoliajalla nostimme prässiä ja painettiin peli sinne Ilveksen alakertaan ja maalin jälkeiset kymmenen minuuttia meillä oli hyvä paine. Loppua kohden aloimme kuitenkin valua taas vähän alemmas, mutta puolustimme uhrautuvasti joukkueena ja siihen pitää olla tyytyväinen. Täytyy olla tyytyväinen myös, että tulimme taas tasoihin ja näytimme tahtoa. Joukkuepuolustaminen oli myös parempaa, arvioi Tainio Hakan sivuilla.

Tainio löysi Hakan pelistä myös parannettavaa.

- Nyt keskityimme joukkueen puolustamiseen, mutta hyökkäyspelaamiseen tarvitaan vielä lisää paukkuja.

Hakan pelit jatkuvat keskiviikkona, kun Tehtaan kentälle tulee vastaan sarjajumbo RoPS. RoPS vaihtoi hiljattain valmentajaa, kun Mikko Mannila tuli uudeksi päävalmentajaksi ja hän debytoi rovaniemeläisten penkin päässä sunnuntaina RoPS:n isännöidessä KuPS:aa.

- RoPS:aa vastaan meidän on saatava meidän naurettava kotisaldo paremmaksi. Siitä pelistä ei kelpaa kuin kolme pistettä. Heillä on uusi päävalmentaja ja saa nähdä mitä hän on keksinyt KuPS:aa vastaan.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia