AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 18.9.2020

Uudet vahvistukset tuovat Jarkko Wissille erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspäähän

Uudet vahvistukset tuovat Jarkko Wissille erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspäähän

Gaetan Missi Mezu debytoi jo Ilves-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves vahvisti kesän siirtoikkunassa joukkuettaan hankkimalla kaksi uutta hyökkäyspään pelaajaa. Samalla päävalmentaja Jarkko Wiss sai käyttöönsä kaksi uutta vaihtoehtoja kokoonpanoonsa.

Ilves sai riveihinsä Gabonin maajoukkuepelaaja Gaetan Missi Mezun, joka ehti jo debytoida HJK-ottelussa sekä FC Lahdesta tutun brasilialaishyökkääjä Stenion. Stenion on käytettävissä lauantaina, kun Ilves kohtaa Pirkanmaan derbyssä FC Hakan.

– Missi Mezu ja Stenio ovat hieman erityyppisiä profiililtaan. Heidän fyysinen kuntonsa ei ole vielä ihan tapissa, mutta pikkuhiljaa edetään. Jo nyt heidän avullaan saamme erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspäähän. Samalla voimme peluuttaa nuoria kavereita kakkosjoukkueessa, niin heilläkin pysyy pelituntuma päällä, Wiss kertoo Ilveksen sivuilla.

Pitkä miinusmerkki tulee totta kai laitapuolustaja Janne Sakselan loukkaantumisesta. Aiemmin polvivaivojen kanssa paininut Saksela mursi nilkkansa HJK-pelissä. Hyvin onnistuneen leikkauksen jälkeen 27-vuotiasta Sakselaa odottaa pitkäjänteinen kuntoutusjakso.

– Ei kai tässä oikein muuta voi, kuin harmitella. Tilanne veti kaikki hiljaisiksi. Hänellä on ollut huonoa tuuria matkassa. Toivon, että kuntoutus menee hyvin, Wiss mainitsee.


Ilves-FC Haka lauantaina 19.9. Ratinassa kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia