AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 5.9.2020

Hakan Medon loukkaantuminen pelättyä lievempi

Hakan Medon loukkaantuminen pelättyä lievempi

Medo joutuu huilaamaan pari viikkoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan keskikenttäpelaaja Medo loukkaantui Ilves-ottelussa, mutta näillä näkymin Medo selviää parin viikon huililla.

Medo jouduttiin taluttamaan kahden miehen voimin kentältä pois puolen tunnin kohdalla. Vaikuttaisi kuitenkin, että pahalta näyttäneestä tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, sillä tämänhetkisen arvion mukaan Medo olisi sivussa parisen viikkoa.

Kokenut keskikenttämies on Hakan kapeassa ringissä tärkeässä roolissa, joten miehen pitkä poissaolo olisi varmasti vaikuttanut loppukauteen tai vaihtoehtoisesti aiheuttanut lisää hankintapaineita ennen siirtoikkunan sulkeutumista 6.9.

Muutoinkin joukkueen tilanne alkaa helpottumaan, sillä uusi topparihankinta Lucas on vapautunut karanteenista ja on päässyt liittymään joukkueharjoituksiin. Myös Niklas Friberg on palannut loukkaantumisensa jälkeen harjoitusvahvuuteen.

Jakob Tånnanderin jatko on puolestaan edelleen epävarma, sillä HJK:lla on vielä sunnuntaina mahdollisuus kutsua hänet takaisin.

Lisää uutisia