AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2020

​Koskela iloitsi HJK:n esityksestä: "Toisella jaksolla paine ja tilanteet realisoituivat"

​Koskela iloitsi HJK:n esityksestä: "Toisella jaksolla paine ja tilanteet realisoituivat"

HJK juhlii yhtä neljästä osumastaan tiistaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK sai maalihanat auki tiistaina FC Hakaa vastaan tauon jälkeen ja takoi lopulta taululle lukemat 1-4.

HJK:n ehdottomia sankareita olivat vahvasti maaleissa mukana olleet Ferhan Hasani ja David Browne. Kaksikko väläytteli jo avauspuoliajalla, mutta oli täysin pitelemätön matsin edetessä. Kaksikko juonikin kaikki Klubin osumat.

Hasanin ja Brownen huippuesityksen lisäksi HJK:n pelaamisessa oli paljon muutakin positiivista. Hugo Keto debytoi tolppien välissä ja otti varsinkin toisella puolikkaalla tärkeitä koppeja. Myös Valtteri Moren pelasi ensimmäiset minuuttinsa Klubin takalinjoilla ja oli totutun varma, kuten koko puolustus kokonaisuudessaan.

– Parin päivän huili, lämmin sää ja kuiva kenttä, joka teki pallon liikuttamisen ja kuljettamisen hankalaksi, mutta pystyttiin silti hyökkäämään sujuvasti käytännössä hyökkäys toisensa perään edeten vastustajan boksiin.

- Tokalla jaksolla paine ja tilanteet sitten realisoituivat pilkuiksi ja maaleiksi. Nyt palautellaan pari päivää ja valmistaudutaan kohti Rovaniemen peliä, kommentoi Toni Koskela ottelun päätyttyä.

Voiton myötä HJK nousi sarjataulukossa toiselle sijalle. Eroa piikkipaikalla olevaan Interiin on neljä pistettä, mutta turkulaisilla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Lisää uutisia