AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 14.8.2020

Erlandsen ei odota helppoa Valkeakosken vierailua – ”On pidettävä taso korkeana koko ajan”

Erlandsen ei odota helppoa Valkeakosken vierailua – ”On pidettävä taso korkeana koko ajan”

Arne Erlandsen toivoo joukkueensa menevän koko ajan eteenpäin. (Kuva: Juha Tamminen)

Avaustappionsa viime kierroksella kokenut KuPS matkustaa perjantaina FC Hakan vieraaksi Valkeakoskelle. KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen ei odota helppoa iltapuhdetta.

Haka ei tule antamaan vahvalle mestarijoukkueellekaan mitään ilmaiseksi. Kuopiolaisilta vaaditaan jälleen täyttä 110% joukkuesuoritusta hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi innokkaan sarjanousijan kotinurmelta. Mitään helppoa peliä ei siten ole luvassa nytkään.

- Me tiedämme mitä he tekevät ja he tietävät mitä me teemme. Pelissä meidän pitää tehdä niitä asioita mitä me olemme harjoituksissa treenanneet ja kentällä on esiinnyttävä hyvin. Jokaisessa ottelussa meidän pitää olla korkeimmalla tasollamme ja jokaisessa ottelussa pitää pystyä parantamaan omaa peliämme, Erlandsen korostaa KuPS:n sivuilla.

KuPS kärsi kauden avaustappionsa edellispelissä, kun HJK kävi Kuopiosta nappaamassa täyden pistepotin 3-0-voitolla.

- HJK-ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen, toisella puoliajalla 0-2 jälkeen HJK vei peliä. Me yritämme tehdä oman työmme niin hyvin kuin mahdollista voiton saavuttamiseksi. Meidän on oltava tehokkaita, on käytettävä paikat hyväksemme ja on pidettävä taso korkeana koko ajan, päävalmentaja hahmottelee voittamisen avaintekijöitä.


FC Haka-KuPS perjantaina 14.8. Tehtaan kentällä kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia