AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2020

Interin Kagayama kunnostautunut pääpelissä - "Japanissa minut tunnettiin pääpelaajana"

Interin Kagayama kunnostautunut pääpelissä - "Japanissa minut tunnettiin pääpelaajana"

Taiki Kagayama on viihtynyt Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Taiki Kagayama siirtyi täksi kaudeksi FC Interin riveihin. Kagayama on ottanut nopeasti ison roolin turkulaisjoukkueessa.

Kagayama teki päällään esityön Interin toiseen maaliin viime ottelussa FC Hakaa vastaan ja on myös onnistunut tällä kaudella tekemään puskumaalin. 168-senttistä Kagayamaa ei heti mielletä pääpelaajaksi, mutta kokemusta siltäkin saralta löytyy.

– Olenhan minä tehnyt maalin jo vasurillakin. Mutta itse asiassa Japanissa minut tunnettiin pääpelaajana, joten ehkäpä näette minut puskemassa enemmän ja enemmän, Osakasta kotoisin oleva hyökkääjä heittää Interin sivuilla.

Kagayama kohtasi HIFK:n viime kaudella kahdesti pelatessaan KPV:n paidassa. Inter lähtee tulevaan otteluun kuitenkin varsin erilaisista asetelmista kuin viime kauden KPV, mutta viime kautta enemmän liigavastuuta on saanut myös 24-vuotias Kagayama.

– Olen tyytyväinen rooliini, vaikka se vähän vaihteleekin pelistä toiseen. Minulle tärkeintä on antaa kaikkeni riippumatta siitä, missä pelaan. Loppujen lopuksi tätä tehdään kannattajille ja haluan saada heidät tyytyväisiksi. He haluavat varmasti nähdä meidän voittavan ja dominoivan otteluita, joten siihen pyrimme myös HIFK-ottelussa, toistaiseksi yhtä vaille kaikki liigaottelut aloittanut Kagayama arvelee.


FC Inter-HIFK perjantaina 14.8. Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia