AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 2.8.2020

Juhani Pikkarainen iloitsi ensimmäisestä Veikkausliigamaalistaan – ”Tuntuu ihan loistavalta”

Juhani Pikkarainen iloitsi ensimmäisestä Veikkausliigamaalistaan – ”Tuntuu ihan loistavalta”

Juhani Pikkarainen juhli liigauransa avausmaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS avasi voittotilinsä Veikkausliigassa tällä kaudella kaatamalla RoPS:n vieraskentällä 3-2. Yksi turkulaisten sankareista oli ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt Juhani Pikkarainen.

Pikkarainen pääsi tekemään uransa ensimmäisen liigamaalin kulmapotkusta, kun hän ohjasi Aldayr Hernandezin puskun verkkoon. Pikkaraisen mukaan TPS ansaitsi ottelusta voiton.

- Olimme koko pelin mielestäni parempia, saimme alkuun päälle heti kovan höngän, Pikkarainen mietiskeli TPS:n sivujen mukaan.

- Meillä oli paljon paikkoja, mutta ne saivat ensimmäisen ensimmäisestä paikastaan. Ensimmäinen liigamaali tuntuu ihan loistavalta, Pikkarainen hehkutti.

TPS pääsi ottelussa aina johtoon, mutta RoPS nousi kahdesti tasoihin. Pari minuuttia ennen loppua Jonni Peräaho laukoi kuitenkin TPS:lle helpottavan voittomaalin.

- Toiseenkin jaksoon tulimme sisään hyvin, mutta loppuun päästimme sen yhden typerän maalin. Nyt näytimme kuitenkin asennetta loppuun asti ja teimme vielä yhden siihen päälle. Ansaitsimme voiton, nyt on kiva palata kotiin, Pikkarainen vielä summasi.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia