AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 1.8.2020

Jonatan Johansson iloitsi TPS:n avausvoitosta – ”Täydellinen viikko kokonaisuudessaan”

Jonatan Johansson iloitsi TPS:n avausvoitosta – ”Täydellinen viikko kokonaisuudessaan”

Jonatan Johanssonin päävalmentajakausi TPS:ssa alkoi hienosti. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS avasi voittotilinsä Veikkausliigassa makealla tavalla kaatamalla vieraskentällä RoPS:n jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2. Ottelu oli samalla tuoreen päävalmentaja Jonatan Johanssonin ensimmäinen turkulaisjoukkueen peräsimessä.

TPS oli ottelussa kolme kertaa johtoasemassa ja se kolmas johtoasema sitten piti loppuun asti. TPS:n maalintekijöinä kunnostautuivat järjestyksessä Juhani Pikkarainen, Olawale Tehe sekä voittomaalin kumauttanut Jonni Peräaho.

Johansson sai ihannestartin TPS:n ruorissa voiton myötä.

- Hienosti tämä lähti liikkeelle, oli täydellinen viikko kokonaisuudessaan tähän alkuun. Enempää en voi vaatia jätkiltä tähän paikkaan. Tuli henkilökohtaisia onnistumisia ja pelin kokonaiskuvakin oli erittäin hyvä, Johansson kiitteli joukkojaan TPS:n sivuilla.

- Oltiin rohkeita, kun piti. Oltiin kurinalaisia, kun piti. Molempien jaksojen alut olivat erittäin hyviä. Oltaisiin tehty paremmalla onnella vielä enemmän maaleja, hän vielä jatkoi.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia