AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 31.7.2020

RoPS sai kaivattua vahvistusta keskikentälle - Joonas Vahtera siirtyy HJK:sta lainasopimuksella

RoPS sai kaivattua vahvistusta keskikentälle - Joonas Vahtera siirtyy HJK:sta lainasopimuksella

Joonas Vahtera vahvistaa RoPS:n keskikenttää. (Kuva: RoPS)

Rovaniemen Palloseuran keskikenttä saa kaivatun vahvistuksen. HJK:n Joonas Vahtera on loppukauden lainalla Napapiirillä. Vahtera on välittömästi joukkueen käytettävissä.

Joonas Vahtera on 24-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Veikkausliigaa seuraaville hän tuli tutuksi kausilta 2016-2018, jolloin hän edusti Vaasan Palloseuraa. Kaudelle 2019 HJK hankki Vahteran länsirannikolta pääkaupunkiseudulle.

HJK:n kovassa miehistössä Vahteran peliaika uhkasi jäädä vähille. Tälle kaudelle hän on kuitenkin jo pelannut kolmessa Veikkausliigan sekä kesäkuussa kolmessa Suomen Cupin ottelussa.

RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kuvailee Vahteraa monipuoliseksi sekä monikäyttöiseksi. Hän voi pelata laidassa, mutta lähtökohtaisesti RoPS:ssa hänen paikakseen on katsottu keskikentän keskusta.

- Joonas on pelaaja hyvässä iässä. Erittäin nälkäinen, Tauriainen sanoo.

- Vaasassa hän pelasi nimenomaan hyökkäävänä keskikenttänä ja osoitti pystyvänsä tekemään myös maaleja.

RoPS:n kannalta oli edullista saada nykyiseen tilanteeseen pelaaja, jolla on tuoretta pelituntumaa ja joka saapuu kotimaasta. Tarvittaessa Vahtera voidaan laittaa välittömästi kokoonpanoon.

- Nyt ei tarvitse miettiä koronakaranteenejakaan, Tauriainen huokaisee.

- Joonas on pelannut koko ajan, mikä on tietenkin hyvä juttu. Joukkueeseen hänen tietenkin täytyy hakea tuntumaa, mutta itse pelaamiseen ei.

Lähde: RoPS:n tiedote
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia