AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 26.7.2020

Hakan Tainio: "Ärsyttää"

Hakan Tainio: "Ärsyttää"

Teemu Tainion Haka on vielä ilman voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka ei päässyt sunnuntaina vieläkään voittojen makuun tämän kauden Veikkausliigassa, kun FC Inter oli parempi luvuin 2-0.

– Inter oli tänään selkeästi parempi joukkue. Ärsyttää se, että Inter on pallollisena jo tarpeeksi hyvä, hyvin organisoitu joukkue ja sitten me hävitään vielä hemmetisti kaksinkamppailuja. Se on semmoinen asia, missä meidän pitää yksinkertaisesti petrata, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa seuransa verkkosivuilla

– Viimeinen pyristely loppui siihen 2-0 -maaliin. Kyllähän Hartmann (Michael) piti meitä pystyssä ja lukemat olis voinut olla aika rumatkin, Tainio huomauttaa.

Hakalla on nyt viiden pelatun ottelun jälkeen kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Joukkueen kannalta edessä on hektinen ja varmasti pitkälti loppukauden suuntaa määrittävä kuukausi. Pelitahti tulee olemaan kova, mutta onneksi tilanne jaksamisen suhteen on tällä hetkellä hyvä.

– Seitsemän pelin elokuun rupeama on meillä iso. Meillä on kaikki pelaajat terveenä, niin siinä mielessä hyvät lähtökohdat.

"Temellä" on myös hyvin kirkkaana mielessä, että mihin tulee tulevissa otteluissa panostaa.

– Me annetaan liikaa vastustajalle tilaa. Meidän piti olla tänään tiiviinä joka suunnassa ja mehän oltiin ihan auki. Se on eka asia, mikä me pannaan kuntoon ja fyysisyyteen meidän on pakko saada parannusta.

Hakan pelit jatkuvat ensi lauantaina, jolloin joukkue matkustaa sarjataulukossa pisteen edellä olevan SJK:n vieraaksi.

Lisää uutisia