AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 25.7.2020

Ilves saanut puolustuksensa taas tiiviiksi – ”Tarvitsemme tasaisuutta”

Ilves saanut puolustuksensa taas tiiviiksi – ”Tarvitsemme tasaisuutta”

Jarkko Wiss löytää joukkueen pelaamisesta vielä parannettavaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on päästänyt alkukauden aikana eniten maaleja, mutta viime otteluissa tamperelaisten peleissä on ollut viitteitä paremmasta. Kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä omissa soi yhteensä kahdeksan kertaa, mutta kahdessa edellispelissä on mennyt vain yksi osuma.

Ilveksen ailahtelevaisuus ja kehityskohdat tiedostetaan joukkueen sisällä.

– Sinänsä on jännä, että alkukauden peleissä meillä tuli maaleja molempiin päihin. Nyt on taas menty kaksi peliä ilman pelitilannemaaleja kumpaankaan päähän, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss toteaa tamperelaisten sivuilla.

Wissin mukaan puolustuspelaamisessa on nähtävissä hyviä elementtejä, mutta parannettavaa vielä löytyy.

– Se kertoo siitä, että puolustuksemme on saatu paremmin organisoitua. Pelin avaaminen ja pallollinen peli ylipäätään eivät vielä kuitenkaan ole vaaditulla tasolla. Tarvitsemme tasaisuutta ja muutaman johtavan pelaajan omalle korkealle tasolleen, Wiss miettii.


Ilves matkustaa lauantaina HJK:n vieraaksi. Ottelu Bolt Areenalla alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia