AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2020

TPS-luotsi Pikkarainen: "Ihan turha tässä on marista sen enempää"

TPS-luotsi Pikkarainen: "Ihan turha tässä on marista sen enempää"

Tommi Pikkaraisen TPS on yhä nollakerhossa. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n murheellinen alkukausi Veikkausliigassa sai jatkoa ja joukkue hävisi jo neljännen ottelun peräkkäin. HJK kävi voittamassa TPS:n keskiviikkona jonkinlaisella rutiinisuorituksella lukemin 2-0.

- Ihan turha tässä on marista sen enempää, ansaittu tappio tuli. Ekan puoliajan ilme ei ollut lähelläkään sitä, mitä odotin. Ei HJK:lla nyt montaa maalipaikkaa ollut, mutta me päästy oikein minnekään. Tultiin toiselle puoliajalle jo paljon paremmin, mutta kyllähän se punainen kortti tappoi pelin. Laatuero on vaan aika iso, ja Klubin tasoiselta joukkueelta voi parhaana päivänä saada jotain, mutta silloin pitää olla se hyvä päivä, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen niputtaa seuransa verkkosivuilla.

TPS:n toiveet kokivat kovan kolauksen vajaan tunnin kohdalla, kun Albijon Muzaci lensi toisen keltaisen saattelemana ulos.

- Olihan se kohtalokas punainen tuohon peliin, mutta enemmän suren siitä seuraavaa pelikieltoa. Pahin takaisku on se, että Albia ei saada Lahti-otteluun mukaan. En nähnyt niitä tilanteita oikein kunnolla, joten turha sanoa niistä mitään. Oli ihan tarkoituksenmukaista, että pelaajia kierrätettiin ja säästettiin myös lauantaille, Pikkarainen muistuttaa.

TPS aloittaa valmistautumisen FC Lahti -peliin heti torstaina. Tärkeässä roolissa ovat palautuminen ja lepo.

- Suoraa palautumista seuraavat 48 tuntia ja se jälkeen fokus FC Lahti-peliin. Nyt tarvitaan pelkkää positiivisuutta ihan jo joukkuehengen nimissä. Meillä on nyt kaksi todella tärkeää peliä edessä, joista pitää tulla tulosta. Lahti ja RoPS ovat niitä joukkueita, joilta pitää saada myös pisteitä, Pikkarainen tietää.

FC Lahti-TPS Veritas Stadionilla lauantaina 25.7. kello 17.

Lisää uutisia