AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2020

"Meillä on kolme hyvää topparia" - Hakalla vaihtoehtoja puolustuksen keskustaan

"Meillä on kolme hyvää topparia" - Hakalla vaihtoehtoja puolustuksen keskustaan

Jonas Häkkinen pelasi ensimmäiset Haka-ottelunsa kevättalvella cupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan riveihin viime kauden jälkeen siirtynyt Jonas Häkkinen näkee joukkueen alakerrassa terveen ja positiivisen kilpailutilanteen.

Häkkinen muodosti talven peleissä Niklas Fribergin kanssa Hakan toppariparin ja kaksikon yhteispeli lähti heti sujumaan.

– Pelit menivät hyvin. Niklas on tosi hyvä toppari ja hän on vähän fyysisempi kuin minä ja hän on hyvä myös pallollisena. Sitten meillä on vielä "Starkki" [Ville-Valtteri Starck], joten meillä on kolme hyvää topparia.

Starck oli suuren osan talvesta loukkaantuneena, mutta ehti pelata talven viimeisissä peleissä. Kesällä taistelu peliajasta tuleekin olemaan kova.

– Emme ole vielä ehtineet hirveästi treenaamaan yhdessä, kun Starkki palasi pelikuntoon juuri ennen koronaepidemiaa. Kaikki ovat kuitenkin yhdessä mukana ja toivovat toisen pelaavan hyvin, Häkkinen painottaa.

Veikkausliigan kausi alkaa 1.7. ja cupin pelit pyörähtävät käyntiin jo kesäkuussa. Hiljalleen joukkueet pääsevät myös harjoittelemaan normaalisti. Häkkinen odottaa kauden alkua jo vesi kielellä.

– Pelaajat ja valmentajat ovat tosi innoissaan. Toivottavasti pääsisimme kohta harjoittelemaan jo kontaktin kanssa.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia