AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2020

​Rovaniemellä positiivinen fiilis: "Kausi voisi alkaa heinäkuussa"

​Rovaniemellä positiivinen fiilis: "Kausi voisi alkaa heinäkuussa"

Rovaniemellä odotellaan malttamattomana takaisin töihin pääsyä, mutta toistaiseksi RoPS:n pelaajat ovat vielä omatoimiharjoituksissa.

Rovaniemellä, kuten kaikilla muillakin Veikkausliigapaikkakunnilla odotetaan valtiovallan päätöksiä ryhmätoimintarajoituksia koskien.

- Odotetaan valtiovallan päätöksiä ja Palloliiton suosituksia. Odotetaan, että päästäisiin harjoituksiin ja avaamaan ne edes pienryhmille. Tärkeää olisi, että joukkue pääsisi harjoittelemaan yhtä aikaa. Se vaatii sitten turvavälit, etäisyydet pidettävä, tietty hygieniatasot. Kestää varmasti aikansa, että normaaliin toimintaan päästään. Ymmärretään, että terveys edellä pitää mennä, toteaa RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva RoPS:n YouTube-kanavan videohaastattelussa.

Kauden alkua odotetaan malttamattomana. Nykytilanteen huomioiden, Niva maalailee päässään ajatusta, että kausi olisi mahdollista aloittaa aikaisintaan heinäkuussa.

- Jos positiivisesti ajattelee, kausi voisi alkaa heinäkuussa ja jatkuisi sitten jopa marraskuulle. Se vaatii, että positiivisesti menee asiat eteenpäin ja valtiovallalta tulee lupa. Terveyden ehdoilla. Tämä ei perustu faktaan tai tietoon. Oma tunne. En usko, että kesäkuussa alkaa. Se on toiveajattelua.

Rovaniemellä ollaan valmiita tai ainakin niin valmiita kuin tässä tilanteessa pystytään aloittamaan pelit pikaisesti.

- Preseasonista ei tule pitkä. Kaikki haluaa varmaan mahdollisimman nopeasti pelaamaan, Niva toteaa.

Lisää uutisia