AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 26.4.2020

​Pelaajilla ikävä joukkuekavereita: "Tuntuu todella oudolle"

​Pelaajilla ikävä joukkuekavereita: "Tuntuu todella oudolle"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaseuroissa pelaajat ovat harjoitelleet talven ja kevään mittaan omatoimisesti.

Nyt liigajoukkueissa on aloitettu harjoitukset pienryhmissä. Seinäjoella tämä pieni positiivinen kehitys on otettu ilolla vastaan.

- Pienryhmät 3-4 pelaajaa ja ryhmät ovat pysyneet jatkuvasti samoina, mikä on hyvä. Valmentajat ovat tehneet erilaisia harjoituksia, joissa ei ole kontakteja ja ollaan yritetty pitää ne etäisyydet, että ei mennä liian lähelle. Kiva päästä tekemään jotakin, kertoo SJK:n konkaripeluri Mehmet Hetemaj Suplan Veikkausliiga podcastissa.

Parin joukkuekaverin kanssa touhuaminen ei kuitenkaan tunnu samalle kuin joukkueen normaali harjoittelu.

- Tuntuu todella oudolle, kun ei ole nähnyt yhtään jengiläisiä. Iät ja ajat tehnyt joukkueurheilua ja tottunut olemaan useamman tyypin kanssa tekemisissä ja heittää vitsiä. Mieli tekisi nähdä joukkuekavereita. Ikävä on, Hetemaj toteaa.

Hetemaj´lla on ikävä myös katsojia ja kannattajia. Mikäli Veikkausliigapelit aloitetaan tyhjille katsomoille, ei tilanne ole ideaali pelaajillekaan.

- Se adrenaliini mikä yleisöltä tulee jää puuttumaan sitten täysin ja se ylimääräinen buusti minkä katsomosta saa. Tunnelista kun tulee kentälle, miettii varmasti onko treenipeli? Ymmärrän kuitenkin tilanteen, jotenkin pelit on pakko aloittaa, Hetemaj toteaa.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia