AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 12.2.2020

​KuPS:n Aniekpeno Udoh iloitsi viikonlopun maalistaan - tappioton putki jatkuu

​KuPS:n Aniekpeno Udoh iloitsi viikonlopun maalistaan - tappioton putki jatkuu

Kuopion Palloseura saavutti lauantaina arvokkaan tasapelipisteen Suomen Cupin lohko-ottelusta Tampereelta.

Ilves johti Pirkkahallissa pelattua ottelua 1-0 onnistuttuaan rangaistuspotkussa ja kuopiolaiset joutuivat taistelemaan lähes koko toisen puoliajan vajaalla kentältäpoiston johdosta.

Kovaa harjoitteleva KuPS-joukkue osoitti henkisen vahvuutensa nousemalla ottelun loppupuolella vajaalla tasoihin. Hyökkääjä Aniekpeno Udoh viimeisteli arvokkaan 1-1-maalin ja kuopiolaiset jatkavat cupissa edelleen tappioitta. Putki virallisissa otteluissa on jo 13 ottelun mittainen.

- Se oli hyvä ja tärkeä maali meille. Me pelasimme pitkään vajaalla. Maalitilanteessa me prässäsimme korkealta ja saimme erikoistilanteen. Maalille tuli keskityspallo ja pääsin siitä viimeistelemään. Me teimme joukkueena erittäin hyvin töitä vajaallakin ja autoimme toisiamme.

- Me toivoimme voittoa ja tilanteita oli paljon, yksi piste on siitä ottelusta ihan OK tulos, maalintekijä toteaa.

23-vuotias nigerialaishyökkääjä pelasi viime vuonna Ruotsissa Ljungskile SK:ssa, joka nousi täksi kaudeksi ylöspäin Superettaniin. Udoh pelasi KuPS:n riveissä jo tammikuisessa harjoituspelissä Pietarin Zenitin reservijoukkuetta vastaan tehden kerralla kolme komeaa maalia. KuPS voitti tuon ottelun puhtaasti 6-0.

- Muistan sen pelin hyvin. KuPS-joukkueessa kaikki tekevät kovasti töitä. Jalkapallo on melko samanlaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, isoa eroa ei ole. Pidän suomalaisesta pelityylistä, peli on täällä tosi hyvää ja me pelasimme hyvän ottelun lauantaina Tampereellakin, Udoh iloitsee.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia