AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 18.12.2019

​FC Lahdella kasassa 16 pelaajasopimusta - 20-vuotiaalle laiturille jatkopahvi

​FC Lahdella kasassa 16 pelaajasopimusta - 20-vuotiaalle laiturille jatkopahvi

Tim Martinen jatkaa uraansa Lahdessa.

FC Lahti ja laitahyökkääjä Tim Martinen ovat solmineet vuoden pituisen jatkosopimuksen. Martinen sai viime kaudella liigadebyyttinsä tililleen kotiottelussa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan.

Yhteensä 20-vuotias ja 184-senttinen pelaaja pelasi kauden 2019 aikana viisi Veikkausliigaottelua. Sen lisäksi hän pelasi Lahden Reippaan riveissä kaksi ottelua Kakkosessa osuen kahdesti maaliin. Loppukauden Martinen vietti lainalla Ykkösessä, jossa hän kymmenessä ottelussa iski kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä AC Kajaanille.

Martinen on ponnistanut jalkapalloilijaksi Nastolan Nopsasta, josta hän siirtyi FC Kuusysin junnuputkeen. Martinen oli kaudella 2018 suuressa roolissa FC Lahden voittaessa A-nuorten Suomen mestaruutta.

Martinen on itse mielissään jatkosopimuksestaan.

- Minulla on sopimuksesta hyvät fiilikset. Saan uuden mahdollisuuden, sillä viime kausi oli rikkinäinen. Sain liigadebyyttini, mutta jäin kauas niistä tavoitteista, jotka olin asettanut itselleni. Teemme tästä kaudesta paremman, Martinen hymyilee.

Martisen sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 16 pelaajasopimusta. Lahti pelaa vuoden viimeisen ottelun torstaina 19.12. Mukkulan kuplassa takaisin Kakkoseen kaudeksi 2020 noussutta yhteistyöseuraansa Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan.

Lisää uutisia