AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 16.12.2019

HJK sopimukseen portugalilaisen keskikenttäpelaajan kanssa

HJK sopimukseen portugalilaisen keskikenttäpelaajan kanssa

HJK ja portugalilainen Bubacar Djaló, 22, ovat tehneet HJK:n verkkosivujen mukaan 1+2-vuotisen sopimuksen. Djaló on puolustava keskikenttäpelaaja, joka on saanut oppinsa Sporting Clube de Portugalin akatemiassa.

Bubacar Djaló kävi jo viime syksynä HJK:n harjoituksissa näytillä ja vakuutti valmennuksen osaamisellaan sekä potentiaalillaan. Djaló on profiililtaan fyysisesti vahva pelaaja, joka tuo laajuutta ja erilaisen vaihtoehdon joukkueen keskikentälle.

– Odotan innolla, että pääsen harjoittelemaan ja pelaamaan HJK:ssa. Kävin täällä jo aiemmin harjoittelemassa viikon ajan ja ihastuin tähän seuraan ja kaupunkiin, kertoo Bubacar helsinkiläisten sivuilla.

– Olen energinen pelaaja ja haluan tehdä aina kaikkeni, jotta joukkue voittaisi. Olen hyvin kilpailuhenkinen, haluan aina voittaa niin peleissä kuin treeneissäkin, Bubacar jatkaa.

Bubacar Djaló syntyi Guinea-Bissaussa ja muutti Portugaliin perheensä mukana seitsemänvuotiaana. Jalkapalloilun hän aloitti yhdeksän vuoden ikäisenä Lissabonin alueella toimivassa Odivelas FC:ssä, josta hänet löydettiin maineikkaaseen Sportingin akatemiaan. Sportingissa Djaló on pelannut U19- ja U23-joukkueissa, lainalla SG Sacavenensessa ja yhden ottelun Sportingin reservijoukkueessa.

Portugalin U18 ja U19 maajoukkueissa hän on myös pelannut viisi ottelua.

Lisää uutisia