AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 11.12.2019

Rahimi jatkaa RoPS-paidassa - vahva palanen keskikentälle

Rahimi jatkaa RoPS-paidassa - vahva palanen keskikentälle

Youness Rahimin jatko RoPS:ssa on iso asia. (Kuva: RoPS)

Rovaniemen Palloseuran keskikenttä täydentyy monipuolisella pallotaiturilla. Keskiviikkona varmistui Youness Rahimin jatko Napapiirillä myös kaudella 2020. Uusin sopimus on vuoden mittainen.

Nuoresta iästään huolimatta Youness Rahimilla, 24, on jo pitkä kokemus Veikkausliigassa. Rahimi debytoi pääsarjatasolla FC Hongan paidassa kaudella 2012. Nyt vyöllä on jo liki 150 Veikkausliigan ottelua.

Rahimi saapui Rovaniemelle viime keväänä kauden jo alettua. Häneltä jäi väliin kaksi ensimmäistä sarjaottelua, mutta sen jälkeen hän oli läpi kauden mukana vakiokokoonpanossa. Viidellä osumallaan Rahimi oli myös joukkueen paras maalintekijä.

Keskikentällä viihtyvä Rahimi oli yksi niistä päättyneen sesongin pelaajista, jonka päävalmentaja Vesa Tauriainen halusi ehdottomasti pitää tulevassa joukkueessaan.

- Youness on monikäyttöinen ja erittäin hyvällä asenteella varustettu pelaaja, Tauriainen kehuu.

- Hän pystyy pelaamaan kymppipaikkaa sekä molempia laitoja. Hän on hyvä pallon kanssa ja kykenee toimimaan pienessäkin tilassa. Hänessä on myös paljon enemmän potentiaalia, kuin tähän mennessä olemme nähneet.

Lähde: RoPS:n tiedote
Lisää uutisia