AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.49 // 10.12.2019

TPS jatkoi luottopuolustajan sopimusta

TPS jatkoi luottopuolustajan sopimusta

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigakauteen valmistautuva TPS on solminut kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen laitapuolustaja Tatu Varmasen kanssa.

21-vuotias Varmanen pelasi viime kaudella TPS:ssä yhteensä 18 Jalkapallon Ykkösen ottelua sekä loppusyksyn liigakarsintaottelut KPV:ta vastaan päälle.

Varmanen pelasi jo kausien 2017 ja -18 aikana yhteensä 31 Veikkausliigaottelua, silloin FC Interin paidassa. Kaudella 2017 hän oli osan kaudesta lainasopimuksella myös JJK:n riveissä.

Varmanen on saanut alun perin jalkapallo-oppinsa tukholmalaisen IF Brommapojkarnan eri juniori-ikäluokissa sekä akatemiassa. Hän on pelannut Suomen paidassa myös yksitoista U18- ja U19-ikäluokkien maaottelua.

- Tatu oli viime kaudella meidän joukkueemme luottopuolustajia ja hänen fyysiset ominaisuutensa ovat huipputasoa ihan mihin liigaan tahansa. Viime vuonna Tatun peliesitykset vielä vähän heitteli eri syistä, mutta kauden ihan viimeisissä peleissä hän näytti sen todellisen potentiaalinsa. Nyt kaikki tähtää siihen, että Tatu pelaa samalla tasolla koko kauden. Hän pääsee nyt aloittamaan kauden puhtaalta pöydältä, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen toteaa.

Lisää uutisia