AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 3.11.2019

​"Vähän kuten koko kausi, emme käyttäneet paikkojamme" – Sjölund jätti kentät pää pystyssä

​"Vähän kuten koko kausi, emme käyttäneet paikkojamme" – Sjölund jätti kentät pää pystyssä

Daja pisti kaiken peliin sunnuntaina vielä kerran. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin unelma eurocup-peleistä ensi kaudella karisi Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina Veikkausliigan lopputurnauksen finaalin ratkaisevassa toisessa osassa.

IFK lähti voimalla ajamaan takaa FC Hongan 2-1-etumatkaa, mutta pallot eivät löytäneet hyvistäkään paikoista tietään verkkoon saakka. Uransa tähän kauteen päättänyt IFK-kapteeni ja ahvenanmaalaisen jalkapallon ehdoton legenda Daniel Sjölund ei kuitenkaan joukkueen esitystä pitänyt huonona.

- Minusta ainakin annoimme itsellemme mahdollisuuden. Lähdimme peliin rohkeasti hyökkäämänä ja saimme myös muutaman todella hyvän paikan.

- Valitettavasti emme saaneet palloa sisään ja tuntuu vähän siltä, että tämä on ollut ongelma läpi kauden – emme oikein käytä paikkoja hyväksemme, "Daja" mietti.

Sjölund antoi tunnustuksen myös vastustajalle eikä sen enempiä selitellyt.

- Pitää sanoa samalla, että Honka hoiti tehtävänsä hyvin. He olivat toki passiivisia ja pelasivat paljolti tuloksesta, mutta tulivat heti vahvasti, kun paikka aukesi. Ja siinä he ovat hyviä.

- Se että Honka teki avausmaalin, ei oikeastaan vaikuttanut lainkaan, koska meidän piti kuitenkin tehdä kaksi maalia. Totta kai tämä tuntuu kuitenkin vähän happamalta, Daja päätti.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia