AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 1.11.2019

Miloš Josimov siirtyy Veikkausliigasta Kakkoseen

Miloš Josimov siirtyy Veikkausliigasta Kakkoseen

Miloš Josimov jatkaa uraansa Kakkosessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kakkosessa pelaavan PEPO Lappeenrannan miesten edustusjoukkueen pelaajavahvuuteen kaudelle 2020 liittyy mukaan tällä kaudella Veikkausliigajoukkue KPV:ssä pelannut serbialainen Miloš Josimov.

Kaudella 2018 hänet valittiin Ykkösen parhaaksi puolustajaksi KPV:n noustessa liigaan.

Vuonna 1984 syntynyt Josimov pelasi Serbiassa vuodesta 2008 alkaen FK Donji Sremiä joukkueessa, jonka mukana nousi Serbian pääsarjaan 2012. Vuonna 2013 hän oli voittamassa Slovakian mestaruutta Slovan Bratislavassa. Vuosina 2014-2017 hän pelasi Serbian pääsarjassa FK Donji Sremin ja OFK Bačkan riveissä.

Keväällä 2017 hän siirtyi Suomeen Ykkösessä pelanneen KPV:n riveihin, ja oli nostamassa joukkueen Veikkausliigaan 2018, jossa pelasi päättyneen kauden.

- Josimov tuo joukkueeseen valtavan annoksen kansainvälistä kokemusta ja vahvaa johtajuutta. Hänestä voi ennakoida joukkueelle eräänlaista isähahmoa, ja aivan erinomaista roolimallia joukkueen nuorisosiivelle. Hän istuu joukkueen kokonaisuuteen täydellisesti. Persoonana Josimov on todellinen herrasmies, toteaa seuran puheenjohtaja Kari Suninen. PEPO:n verkkosivuilla.

- Pelaamisen lisäksi hän liittyy omasta halustaan mukaan yhden PEPO:n juniorijoukkueen valmennusryhmään. Hänellä on UEFA B-valmentajalisenssi sekä juniorien valmennuskokemusta Serbian 18-vuotisten korkeimmalta sarjatasolta. Hän haluaa antaa oman panoksensa myös lappeenrantalaiseen juniorityöhön. Tämä sopii seurallemme erinomaisesti, huomauttaa Suninen.

Lisää uutisia