AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 29.10.2019

Optiot käytetty - Rangel, Nissinen ja Manga jatkavat KuPS:ssa 2020

Optiot käytetty - Rangel, Nissinen ja Manga jatkavat KuPS:ssa 2020

Lucas Rangel jatkaa KuPS-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on käyttänyt hyökkääjä Lucas Rangelin (24) sekä puolustajien Tabi Mangan (24) ja Jiri Nissisen (22) pelaajasopimuksiin sisältyneet optiot ja pelaajat jatkavat kuopiolaisjoukkueen riveissä myös seuraavalla pelikaudella 2020.

Rangel pelasi päättyneellä sarjakaudella 18 Veikkausliigaottelua keltamustan riveissä tehden kahdeksan liigamaalia ja antaen yhden maalisyötön. Hyökkääjä voitti KuPS-joukkueen tämän kauden maalintekijäkuninkuuden. Tabi Manga pelasi hienon sarjakauden pelaten 19 liigaottelussa vahvoin ottein joko keskus- tai laitapuolustajana.

- Keskustelimme uuden valmennustiimin kanssa ja tulimme lopputulokseen, että haluamme ehdottomasti pitää tämän kolmikon joukkueessa. Rangel ja Manga ovat olleet meille tärkeitä pelaajia jo kahden kauden ajan, joten on loistavaa saada pidettyä kaksi kunnianhimoista pelaajaa Kuopion Palloseurassa. Nissisen vastuu jäi viime kaudella vähäiseksi, mutta uskomme hänen nousevan ensi kaudella isompaan rooliin, seuran urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom toteaa.

Kolme sopimusta on iso askel eteenpäin tulevan kauden joukkueen kokoamisessa.

- Ensi kauden joukkueen rakentaminen etenee hyvää vauhtia ja tiedämme, mitkä osa-alueet joukkueessa kaipaavat vahvistusta. Tällä hetkellä kartoitamme pelaajia, jotka pystyvät vahvistamaan joukkuetta ja jotka sopivat meidän pelifilosofiamme.

- Meillä on jo hyvä runko kasassa ja jatkamme sopimusneuvotteluita myös viime kaudella KuPS:ia edustaneiden pelaajien kanssa, Lindblom jatkaa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia