AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 26.10.2019

KPV järjestää maksuttomia kannattajakyydityksiä Seinäjoelle sunnuntaina

KPV järjestää maksuttomia kannattajakyydityksiä Seinäjoelle sunnuntaina

Kuva: Juha Tamminen

Perjantaina julkaistiin päätös, että KPV-TPS pelaavat toisen ja ratkaisevan Veikkausliigan karsintaottelun Kokkolan sijaan Seinäjoen OmaSP Stadionilla.

Kamppailu pelataan sunnuntaina 27.10. klo 17. Koska ratkaisevana tekijänä ottelupaikan siirtämiselle oli KPV:n organisaation ja edustusjoukkueen päätös pelata elintärkeä ottelu urheilullisesti parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, on KPV Yhtiöt Oy yhdessä Amarillo Kokkolan ja Dahl-linjaliikenteen kanssa järjestänyt ilmaisia kannattajakyydityksiä Seinäjoelle ja takaisin.

Seura ja yhteistyötahot ovat varanneet kannattajille kyytejä kolme linja-autollista, joihin mahtuu mukaan noin 180 ensimmäistä ilmottautujaa. Kyseisten autojen täytyttyä varataan linja-autoja lisää tarvittava määrä, jolloin maksu määräytyy kyseisen auton matkustajamäärän mukaan.

Linja-autot lähtevät sunnuntaina klo 14 Kokkolan Urheilutalon parkkipaikalta (Vapaudentie 1) ja paluumatkalle taas OmaSp Stadionin edestä ottelun päätyttyä.

Katso ohjeet ilmottaumiseen alla olevasta KPV:n verkkosivujen uutisesta. Ensimmäinen osaottelu päättyi torstaina Turussa 0-0-tulokseen.


Veikkausliigan karsinta KPV-TPS OmaSp Stadionilla sunnuntaina 27.10. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksieä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia