AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2019

IFK Mariehamn kiittää Lundbergia ja Sjölundia – "Emme aio silti lopettaa kautta tähän"

IFK Mariehamn kiittää Lundbergia ja Sjölundia – "Emme aio silti lopettaa kautta tähän"

Lundis ei aio jättää hyvästejä WHA:lle vielä keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn isännöi Veikkausliigan lopputurnauksen avauksessa keskiviikkona HIFK:ta ja Wiklöf Holding Arenalla nähdään myös erityistä juhlintaa otteluun liittyen.

Grönvittin päävalmentaja Peter Lundberg jättää seuran tämän kauden jälkeen ja mestarivalmentajan lisäksi todellinen Ahvenanmaan jalkapalloilun legenda Daniel Sjölund jättää pelikentät tämän kauden päättyessä.

Tiedossa keskiviikon ottelun yhteydessä on virallinen kiitos kaksikolle, mutta on eri asia, onko kyseessä kaksikon jäähyväiset kotiyleisölle.

- On kyse ilman muuta hienosta eleestä IFK:n puolelta, mutta omalta osaltani ajatukseni ovat eri suunnassa, Lundberg sanoo.

- Suunnitelmissamme on jatkaa kautta eikä ajatuksena ole lopettaa sitä ennen kuin 3. marraskuuta.

"Lundiksen" suunnitelman toteutuminen vaatii voittoa keskiviikkona ja myös mahdollisella seuraavalla kierroksella sunnuntaina ennen eurolopputurnausfinaalia. Itsevarmuutta ainakin löytyy.

- Kyllä, mutta kai sitä aina lähdetään voittoa hakemaan. Olisi aika outoa, jos olisi toisin.


Veikkausliigan lopputurnauksen avauskierroksen ottelu IFK Mariehamn - HIFK keskiviikkona 23.10. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia