AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 18.10.2019

Riveiro odottaa lauantaita: "Tulee fantastinen ottelu koko suomalaiselle jalkapallolle"

Riveiro odottaa lauantaita: "Tulee fantastinen ottelu koko suomalaiselle jalkapallolle"

Jose Riveiro odottaa hienoa tunnelmaa Veritas Stadionille. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantainen mestaruuden ratkaiseva FC Inter - KuPS -ottelu ilmoitettiin loppuunmyydyksi perjantaina aamupäivällä.

Nykymuotoisen Veritas Stadionin yleisöennätys on kymmenen vuoden takaa TPS-Inter-paikallisottelusta, jota seurasi 9089 katsojaa. Tuo ennätys on vaarassa rikkoutua huomenna, sillä jopa 9200 katsojaa saattaa saapua paikalle.

Interin päävalmentaja Jose Riveiro toivoo kotiyleisön tulevan paikalle kannattamaan eikä vain katsomaan.

– Se tulee olemaan ratkaisevaa ja voimme käyttää sitä hyödyksemme. Tämä on meidän kotiottelumme ja toivon, että katsojat pelaavat peliä kanssamme eivätkä vain seuraa sitä. Ultraboyz ja Armada varmasti nostattavat meitä eteenpäin 90 minuuttia niin kuin yleensäkin, mutta tarvitsemme myös kaikkien muiden tuen.

- Toivottavasti voimme nauttia pelistä yhdessä, mutta pyydän kaikkia myös pelaamaan ja elämään peliä kanssamme niin kuin tapahtui Suomen maajoukkueen kanssa tiistaina. Tästä tulee fantastinen ottelu niin Interille kuin koko suomalaiselle jalkapallollekin, Riveiro uskoo.


FC Inter-KuPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia