AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 21.9.2019

"Jos et saa maalia, et saa pelistä mitään" – Page pettyi SJK:n viimeistelyyn

"Jos et saa maalia, et saa pelistä mitään" – Page pettyi SJK:n viimeistelyyn

Jeremiah Strenginkin ruuti oli märkää lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK jäi nollille lauantaina HIFK:n vieraana ja joutui kotimatkalle 0-2-tappio niskassaan ja samalla tavoite eurolopputurnauspaikasta karkasi pykälää kauemmas.

HIFK iski jo avausjaksolla kahdesti, eikä SJK päässyt juuri minkäänlaiseen hyökkäyspeliin ennen ottelun loppuhetkiä, jolloin nähtiin pariin kertaan ensimmäistä kertaa maltilla rakennettuja tilanteita. Niistä paras paikka osui Jeremiah Strengille, jonka Veikkausliigan debyyttimaali jäi kuitenkin syntymättä.

- Tämä oli jälleen kova isku meille. Me loimme otteluun pelisuunnitelman, mikä oli lähellä toimia, sillä meillä oli siinä alussa heti paikka. Tiesimme, että he ovat todella vaarallisia vastaiskuissa ja puhuimme siitä, että meillä pitää olla kenttäbalanssi kunnossa, mutta ikävä kyllä näin ei ollut ja he tekivät kaksi hienoa vastaiskumaalia.

- Me saimme pelin vielä hallintaamme, mutta emme vain saaneet maaleja. Jos et saa maalia, niin et saa pelistä mitään. Se on vain kylmä totuus. Toisella puoliajalla me todella yritimme tulla peliin mukaan, mutta meidän piti samalla olla varuillaan heidän vastaiskujen kanssa. Mielestäni olimme todella epäonnekkaita, kun emme saaneet maaleja, sanoi pettynyt päävalmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Page valoi uskoa kuitenkin jatkoon ja vakuutti, että työnteko Seinäjoella jatkuu vähintään entiseen malliin.

- Mutta meidän on vain pakko uskoa ja jatkaa omaa prosessiamme. Sanoinkin joukkueelle, että jos nyt lyömme hanskat tiskiin, voimme lopettaa saman tien iäksi. Minä en taatusti ole valmis luovuttamaan.

- Meillä on vielä kolme peliä jäljellä ja meillä on niistä yhdeksän pistettä saatavana. Teemme kaikkemme sen eteen, että saamme ne. Meidän täytyy valita joukkue siten, että jokainen kentälle menevä on valmis tekemään kaikkensa tämän joukkueen eteen, sanoi Page.


SJK-KPV OmaSP Stadionilla perjantaina 27.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia