AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 13.9.2019

​Sarjajumbon koneet syttyivät syksyllä: "Kauden parasta peliä"

​Sarjajumbon koneet syttyivät syksyllä: "Kauden parasta peliä"

Kuva: Juha Tamminen

VPS nappasi pisteen SJK:n kotipesästä perjantaina ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Katsomon puolelta toimitsijakiellon takia ottelun seurannut päävalmentaja Christian Sund oli todella tyytyväinen Vepsun ensimmäisen jakson esitykseen.

- Mielestäni ensimmäinen puoliaika oli kauden parasta peliämme. Myös toisen puoliajan alku oli hyvää. Pelisuunnitelma toimi täydellisesti ja pelaajat toteuttivat sitä hyvin. Ongelmia tuli, kun laiturimme alkoivat tippua liian alas. Emme saaneet prässiä pallolliseen ja jouduimme matalammalle siinä lopussa, Sund kommentoi.

VPS joutui lopussa vajaalle Timi Lahden loukkaantumisen takia. Sundin mukaan vaihdot oli käytetty väsymyksen ja vaivojen takia. VPS-luotsi oli kuitenkin ylpeä joukkueen pelistä kokonaisuutena.

- Meillä oli peli kontrollissa, mutta jouduimme tekemään vaihtoja, koska pelaajat rupesivat hyytymään ja meille tuli pieniä loukkaantumisia. Se vähän pilasi sitten sen lopun. Mutta katsoin ylpeänä katsomosta, miten jätkät pelasivat hyvää joukkuetta vastaan. Veimme peliä pallollisena ja pallottomana. Harmittaa, koska olisimme ansainneet enemmän.


VPS-FC Lahti perjantaina 20.9. klo 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia