AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.35 // 6.9.2019

FC Lahti jatkoi Patrick Rakovskyn sopimusta

FC Lahti jatkoi Patrick Rakovskyn sopimusta

Patrick Rakovsky jatkaa Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden saksalaisvahti Patrick Rakovsky jatkaa Lahdessa myös ensi kauden. FC Lahti kertoo verkkosivuillaan käyttäneensä 26-vuotiaan Rakovskyn sopimuksessa olleen kautta 2020 koskevan option.

Tällä kaudella Rakovsky on torjunut lahtelaisille pisteitä useaan otteeseen. Hän on pelannut mastokaupungin ylpeyden paidassa seitsemän Suomen Cupin ottelua ja kaikki 22 Veikkausliigan ottelua. Liigassa nollapelejä on kasassa kahdeksan ja esimerkiksi kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan hän torjui kaksi rangaistuspotkua.

Rakovsky itse on tyytyväinen jatkosopimukseen. Hänen mukaansa kausi on ollut samalla hyvä ja huono, eikä hän ole täysin tyytyväinen myöskään omiin otteisiinsa. Rakovsky kertoo, että on jo tottunut suomalaiseen rytmiin.

- Olen iloinen, että seura luottaa minuun. Haluan näyttää kentällä, että olen sen luottamuksen arvoinen. Haluamme pelata loppukauden tappioitta ja olla seitsemänsiä ja päästä Eurooppaan. Kausi on tähän mennessä ollut samalla hyvä ja huono. Välillä olemme pitäneet nollapelin, mutta välillä olemme päästäneet aivan liikaa maaleja. Aluksi minun oli vaikea tottua siihen, että pelaamme tekonurmella ja heti perään nurmella. En ollut ikinä ennen pelannut tekonurmella. Myös uusi puolustus on aina hetken aikaa vaikea, mutta nyt on jo helpompaa ja olen tottunut rytmiin. On hienoa jatkaa täällä, Rakovsky toteaa FC Lahden sivuilla.


FC Lahti - RoPS Lahden stadionilla lauantaina 14.9. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia