AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 29.8.2019

"Koko joukkue on keskittynyt voittoon" – SJK-maalivahti Aksalu luottavaisena

"Koko joukkue on keskittynyt voittoon" – SJK-maalivahti Aksalu luottavaisena

Mihkel Aksalu miettii vain voittoa lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on tiukan paikan edessä lauantaina, kun runkosarjan päätöskierroksella vieraaksi saapuu KuPS.

Vastaan tuleva KuPS on jo varmistanut paikkansa mestaruussarjassa ja se on juuri nyt yksi suurimpia mestarisuosikkeja yhdessä FC Interin ja Ilveksen kanssa. KuPS on kovassa iskussa ja onnistumiset ruokkivat itseluottamusta entistä kovemmaksi tulos tulokselta.

SJK oli kuitenkin edellisessä kohtaamisessa Kuopiossa vahvempi 0–1-tuloksella. SJK on myös kaatanut mestarisuosikki Interin molemmissa kauden kohtaamisissa, joten mitään syytä ei ole lähteä nöyristelemään mitään joukkuetta vastaan Veikkausliigassa.

- Olemme yksittäisissä peleissä kyllä näyttäneet, että pystymme voittamaan kenet vaan, mutta emme ole voittaneet putkeen pelejä tällä kaudella. Se on ollut ongelma, sanoo SJK:n maalivahti ja kapteeniston jäsen Mihkel Aksalu.

- Nyt meillä on tilanne, että tässä vaiheessa, kun on runkosarjan viimeinen peli, se pitää voittaa. Kaikki ovat keskittyneet siihen. Koko joukkue on keskittynyt voittoon ja toivottavasti se näkyy lauantaina myös pelissä, Aksalu jatkaa.

Aksalun mukaan SJK:n puolustuspelaaminen on toiminut hyvin, mutta ongelmat ovat kulminoituneet kentän toisessa päässä.

- Olemme koko kaudella puolustaneet joukkueena hyvin ja päästäneet vähän maaleja. Mutta samalla emme ole tehneet maaleja. Kenties se on johtunut siitä, että koko joukkue on ollut niin alhaalla tai pelaajat ovat tehneet niin paljon töitä alaspäin, että eivät ole enää jaksaneet saada voimaa hyökkäyspäähän samalla tavoin.

- Nyt kuitenkin Brian Page staffinsa kanssa, on tuonut meille uusia ajatuksia, miten tätä parannetaan ja toivottavasti myös se näkyy lauantaina pelissä, sanoo Aksalu.


SJK-KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 31.8. klo 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia