AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2019

​Turussa odotetaan vaikeaa iltaa: "KPV on kilpailukykyisempi ja paljon vaikeampi vastustaja"

​Turussa odotetaan vaikeaa iltaa: "KPV on kilpailukykyisempi ja paljon vaikeampi vastustaja"

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter saa maanantaina vastaansa Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen Kokkolan Pallo-Veikot.

Kuluvaa kautta ennen KPV pelasi viimeksi pääsarjaa vuonna 1990, joten nyt kesäkuussa Kokkolassa pelattu ottelu on ainoa joukkueiden välinen kamppailu Veikkausliigassa. Kokkolassa Interin onnistui kääntää tappioasema 3-1-voittoon Filip Valencicin toisen puoliajan maaleilla. Tasoitusmaalin laukaus lähti Aleksi Paanasen jalasta, mutta se otti kimmokkeen puolustajasta ja merkittiin KPV:n omaksi maaliksi. Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan edes edellistä kohtaamista ei kuitenkaan ole enää hyödyllistä muistella.

– KPV on kuin eri joukkue edelliseen kohtaamiseemme verrattuna. He ovat vahvistaneet erityisesti hyökkäystään laadukkaammilla ja samaan aikaan kokeneemmilla pelaajilla. Nyt KPV on kilpailukykyisempi ja paljon vaikeampi vastustaja kuin vielä muutama kuukausi sitten. Sen huomaa myös viimeaikaisista tuloksista, Riveiro kommentoi.

FC Inter-KPV Veritas Stadionilla maanantaina 26.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia