AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2019

Honkakin joutuu jännittämään tiistaina Ilves-HIFK – ottelua

Honkakin joutuu jännittämään tiistaina Ilves-HIFK – ottelua

Ilves saanee tiistaina kannustusta myös Espoon suunnalta. (Kuva: Juha Tamminen)

Mestaruussarjaan pääsevien joukkueiden kohtalo ratkaistaan runkosarjan päätöskierroksella riippumatta tiistain Ilves-HIFK -ottelun tuloksesta.

FC Inter, KuPS, Ilves ja HJK ovat paikkansa kuuden parhaan joukossa jo varmistaneet. Runkosarjan kuudennen sijan kohtalosta on puhuttu paljon ja lavealti, mutta viidennellä sijalla oleva FC Honkakaan ei voi vielä olla varma paikastaan mestaruussarjassa.

Ilves voi kuitenkin tehdä palveluksen Hongalle tiistaina. Mikäli HIFK ei hae täyttä pistepottia Tampereelta, on espoolaisten paikka kuuden parhaan joukossa viittä vaille sinetöity.

Hongalle riittää joka tapauksessa tasapeli runkosarjan päätöskierroksella KPV:n vieraana. Tappio saattaa kuitenkin suistaa espoolaiset vielä kuuden joukosta. Keskenään pelaavat FC Lahti ja IFK Mariehamn ovat kolmen pisteen päässä Hongasta samoin kuin SJK. HIFK puolestaan nousisi Ilves-voitolla vain kahden pisteen päähän Hongasta.

Maalierovertailussa vahvimmilla on IFK Mariehamn ja HIFK puolestaan saattaa kahdella voitolla ohittaa Hongan vielä pisteellä.


Ilves-HIFK tiistaina 27.8. klo 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia