vko.33 // 19.8.2019

​Ristilä tyytyväinen voitosta: "Pelissä oli paljon panosta"

Sami Ristilän luotsaama FC Lahti otti hyvän voiton maanantaina FC Hongasta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden ja FC Hongan välinen ottelu oli melkoista maalijuhlaa.

Maanantain ottelu päättyi lahtelaisten 3-2-voittoon. Erikoista oli, että vain vartin pelin jälkeen Lahti johti 3-0, mutta toisella jaksolla Honka kiri maalin päähän.

Lahden päävalmentaja Sami Ristilä joutui jännittämään voittoa loppuun saakka.

-Tuntui kyllä siltä, että pelissä oli paljon panosta. Meiltä loistavia maaleja ja ensimmäinen jakso ihan hyvin kontrollissa. Toisella jaksolla puolustettiin aika hyvin, mutta paineen alla päästettiin Honka myös liian vaarallisille paikoille. Jos oltaisiin pilkku laitettu sisään niin olisi päässyt nukkumaan vähän aikaisemmin tänään. Olen silti tyytyväinen kolmeen maaliin, viihdettä oli varmasti katsojille, Ristilä tiivisti.

RoPS-FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 25.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.