AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 9.8.2019

"Valmis pelaamaan pian" - Annan Interin kokoonpanossa jo lauantaina

"Valmis pelaamaan pian" - Annan Interin kokoonpanossa jo lauantaina

FC Inter julkisti siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä sopimukset keskikenttäpelaaja Anthony Annanin ja vasemman laidan Connor Ruanen kanssa.

Annanin ja Ruanen pelilupa-asiat ovat kunnossa, joten päävalmentaja Jose Riveiro voi halutessaan valita heidät jo perjantaina alkavalle pitkälle vierasmatkalle kohti Kuopiota ja lauantaista KuPS-ottelua.

– "Pablo" Annan on fysiikaltaan sellainen, että uskon hänen olevan valmis pelaamaan jo pian. Siksi hän matkustaa jo nyt mukanamme Kuopioon ja on valmis tulemaan vaihdosta kentälle. Tietysti hän tarvitsee lisää harjoituksia päästäkseen paremmin sisälle siihen, mitä pyrimme tekemään, Riveiro kertoo.

- Hänen etunaan on kuitenkin se, että olemme työskennelleet ennenkin yhdessä ja hän tuntee liigan eli uusia asioita tulee vähemmän.

Ruanea ei sen sijaan todennäköisesti vielä lauantaina kokoonpanossa nähdä.

- Connorille Suomessa pelaaminen on uusi kokemus, joten aikaa vaaditaan ehkä vähän enemmän. Tässä vaiheessa kautta emme jää kuitenkaan odottamaan täydellistä sopeutumista, vaan käytämme häntä sitten kun hän on riittävän valmis.

- Kuten sanottua, pyrimme aina parempaan ja parempaan. He tuovat meille lisää kilpailua pelipaikoista ja lisää vaihtoehtoja, Riveiro kertoo.


KuPS-FC Inter Savon Sanomat Areenalla lauantaina 10.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia