AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.30 // 4.8.2019

Honkavaara haastaa yleisön: "Meitä ei pysäytä kukaan, jos saamme samanlaisen tuen"

Honkavaara haastaa yleisön: "Meitä ei pysäytä kukaan, jos saamme samanlaisen tuen"

"Honsu" toivoo kotiyleisöltä jälleen tukea. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n värikäs pelikausi jatkuu tänä iltana jälleen kotoisan Veikkausliigan merkeissä, kun KuPS ja HIFK iskevät yhteen Savon Sanomat Areenalla.

KuPS jatkaa menestyksekästä liigakauttaan voitontahtoisin mielin. Kiehtova euroturnee päättyi torstai-iltana mahtavaan peliesitykseen, jossa varsinkin ottelun viimeiset 10 peliminuuttia olivat nykyjoukkueen parasta koskaan esittämää jalkapalloilua. Huikea ilta päättyi pettymykseen ja nyt kaikki keskittyminen kohdistetaan Veikkausliigan loppukauteen mahdollisimman hyvän sarjasijoituksen saavuttamiseksi.

- Europelit antoivat meille paljon itseluottamusta ja varsinkin Legia-kotipeli oli meiltä erityisen vahva. Voimme olla tyytyväisiä, vaikka matka katkesikin. Toivottavasti kuopiolainen yleisö ymmärsi pelin nähtyään, kuinka hieno joukkue meillä on jalkeilla.

- Jos saamme Veikkausliigaan samanlaisen kotiyleisön tuen, meitä ei pysäytä kukaan. Tunnelma oli Savon Sanomat areenalla erityisen hieno, päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

HIFK nousi täksi kaudeksi jälleen Veikkausliigaan ja saapuu nyt Kuopioon yllätysvalmiilla asenteella. HIFK voitti edellisen liigaottelunsa viikko takaperin Ahvenanmaalla ja havittelee hyvää lopputulosta myös Savon Sanomat Areenalta.

Kuopiolaisten pitää olla terävästi hereillä heti aloitusvihellyksestä lähtien, jotta tärkeästä kotipelistä pystyttäisiin saavuttamaan positiivinen lopputulos.

- IFK on muuttunut edellisestä kohtaamisestamme, mutta joukkueen identiteetti on sama. Se prässää ylhäältä ja pelaa palloa suoraviivaisesti ylös, Honkavaara arvioi sunnuntaista vastustajaa.


KuPS - HIFK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 4.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia