AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 20.7.2019

VPS:n Sund: "Emme saaneet sitä, mitä halusimme"

VPS:n Sund: "Emme saaneet sitä, mitä halusimme"

Samba Sillah teki VPS:n maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vielä ilman voittoa tämän kauden Veikkausliigassa oleva VPS pelasi lauantaina 1-1 -tasapelin FC Lahden kanssa.

Päävalmentaja Christian Sund painotti ennen ottelua, että Vepsulle kelpaa vain voitto. Haluttua tulosta ei kuitenkaan saatu.

- Emme saaneet sitä, mitä halusimme tänään, mutta me noustaan tästä. Yritimme hakea tiloja laidoilta, mutta ehkä liikutimme palloa hieman liian hitaasti. Oli lämmin keli ja Lahti pyrki sulkemaan ne tilat aika hyvin. Välillä he saivat meidät pelaamaan keskustaan ja he pääsivät vastahyökkäyksiin, mitä he mielestäni hakivat. Siinä Lahti oli vaarallinen tänään. Totta kai se tasoitusmaali ja se, että annamme helppoja maaleja tuolla tavalla, harmittaa tosi paljon, VPS:n päävalmentaja Christian Sund pohtii VPS:n verkkosivuilla.

Sund oli erittäin pettynyt tapaan, jolla FC Lahti tasoitti ottelun ensimmäisen jakson lopussa. Päävalmentaja näki Vepsun pelissä paljon asioita, joita pitää parantaa, jotta joukkue pystyisi nappaamaan voittoja seuraavissa peleissä.

- Harjoituskentällä pitää harjoitella niitä tilanteita enemmän, jotta tuollaisia maaleja ei synny. Pelaajien pitää ymmärtää, mikä on se oikea ratkaisu. Palloa pitäisi liikuttaa nopeammin. Nyt peli on liian hidasta. Palloja pitäisi voittaa ylempänä, pitäisi pystyä pitämään puolustuslinjaa ylempänä ja hyökkääjien pitää osata prässätä paremmin. Siinä on aika monta juttua, joita parantamalla pystymme luomaan enemmän maalipaikkoja, Sund kommentoi.

Vepsun pelit jatkuvat viikon päästä lauantaina vierasottelulla HJK:ta vastaan.


HJK-VPS Telia 5G Areenalla lauantaina 27.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia