AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 20.7.2019

Kapteeni palaa VPS:n kokoonpanoon - ”Hän on kopissa ja kentällä iso osa meidän joukkuettamme”

Kapteeni palaa VPS:n kokoonpanoon - ”Hän on kopissa ja kentällä iso osa meidän joukkuettamme”

VPS ja FC Lahti pelasivat huhtikuussa 1-1-tasapelin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS hakee yhä Veikkausliigakauden ensimmäistä voittoaan ja siihen tarjoutuu uusi mahdollisuus tänään lauantaina. Joukkueen kokoonpanoon palaa myös tärkeä palanen, kun kapteeni Sebastian Strandvall on kärsinyt pelikieltonsa.

VPS:n joukkueessa on FC Lahtea vastaan muutamia poissaoloja. Päävalmentaja Cristian Sund on erityisen iloinen Sebastian Strandvallin paluusta vahvuuteen.

- Jerryllä (Voutilainen) on nilkkavamma ja hän on pari viikkoa poissa. Jerry pääsee ehkä HJK-peliin mukaan. Samulla (Alanko) on ongelmia nivusensa ja alavatsansa kanssa, ja hän on nyt pois. Aatu (Kujanpää) on ollut treeneissä mukana, mutta hän on vasta loppusarjassa pelikuntoinen. Muuten meillä on koko penkki. On hyvä saada Seba (Strandvall) takaisin, hän on kopissa ja kentällä iso osa meidän joukkuettamme, Sund kertoi.

Ottelu Lahtea vastaan on Sundin ensimmäinen kotipeli VPS:n päävalmentajana. Lahdessakin pelaajaurallaan pelannut VPS-luotsi uskoo vahvasti, että joukkue nappaa lauantaina ensimmäisen voittonsa.

- Me otetaan se voitto lauantaina. Toivon, että yleisö on mukana siinä. Haluan, että yleisö näkee meidän oikeasti haluavan voittaa. Emme odota, että vastustaja tekee maalin. Me menemme ja haemme voiton. Totta kai meillä on tasapainoa, mutta haemme vain voittoa.


VPS-FC Lahti Elisa Stadionilla lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia