AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.26 // 5.7.2019

Filip Valencic TS:lle: "Hain hattutemppua, joten en ole täysin tyytyväinen"

Filip Valencic TS:lle: "Hain hattutemppua, joten en ole täysin tyytyväinen"

Filip Valencicin vahva vire vain jatkuu. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter palasi voittokantaan kaatamalla perjantaina FC Lahden kotonaan 2-0 ja ratkaisijana kunnostautui jälleen kerran Filip Valencic.

Slovenialainen iski Interin molemmat osumat ja nosti kauden maalimääränsä jo 12:een. Avausmaali syntyi jo alkuminuuteilla onnekkaasti, kun pallo kimposi FC Lahden keskikenttäpelaaja Matti Klingan jalasta suoraan Valencicin juoksulinjalle.

– Satuin olemaan siinä vain oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Pakko myöntää, että pallo tuli onnekkaasti haltuun, Valencic myönsi.

Toisen osumansa Valencic viimeisteli tauon alla rangaistuspotkusta.

– Oli tärkeää saada hyvä tulos muutaman huonon pelin jälkeen. Hallitsimme peliä alusta loppuun ja olisimme voineet viimeistellä enemmänkin maaleja. Itsekin hain hattutemppua, joten en ole omaan esitykseen täysin tyytyväinen.

Turkulaisille nollapeli oli vasta kauden kolmas. Hyökkäyspäässä on sujunut paremmin, sillä Inter on onnistunut maalinteossa kaikissa 15 ottelussaan.

– Tänään oli tosi tärkeää pitää nollat. Se on hyvä merkki myös Bröndby-otteluita ajatellen, sillä niissäkin peleissä puolustuksen pitää toimia, Valencic mietti.


FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla sunnuntaina 21.7. klo 17 Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia