AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2019

Sergei Eremenko Inter-pelistä: "Tämä on tosi tärkeä ottelu"

Sergei Eremenko Inter-pelistä: "Tämä on tosi tärkeä ottelu"

Sergei Eremenko odottaa pääsyä taas kotiyleisön eteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan runkosarja alkaa kallistua vähitellen loppuaan kohden ja sijoituksista kuuden parhaan joukossa taistellaan todella kovasti.

Maanantainen SJK:n ja FC Interin kohtaaminen on kummallekin merkittävä niin kärkikamppailussa pysymisen kuin kuuden parhaan joukkoon pääsynkin kannalta.

- Tämä on tosi tärkeä ottelu ja lähdetään hakemaan siitä kolmea pistettä. Varmasti tulee myös vaikea ottelu, sillä Inter on ollut hyvällä pelipäällä, arvioi SJK:n keskikenttäpelaaja Sergei Eremenko.

Joukkueet ovat pelanneet hiukan erilaisia otteluita ja Eremenkon mukaan maanantain pelinkuvaa ei olekaan kovin helppo ennakoida.

- Inter on tehnyt paljon maaleja ja toisaalta päästänyt niitä paljon. Me emme taas ole päästäneet paljon maaleja, emmekä tehneetkään niitä paljon. Kaikki meidän pelit on ollut oikeastaan yhden maalin voittoja tai tappioita, jos ei sitten ole pelattu tasan.

- Joten siinä mielessä vähän vaikea arvioida millainen peli tästä tulee. Eli tuleeko maalirikas vai tiukka yhden maalin kamppailu. Me olemme luoneet tilanteita kyllä ihan hyvin, mutta sitten ne viimeiset syötöt ja ihan viimeiset tilanteet eivät ole olleet ihan kohdallaan, Sergei arvioi.

Virtaa SJK:lla ainakin Eremenkon mukaan riittää. Otteluita on ollut hiukan harvemmalla tahdilla ja etenkin edellisestä kotiottelusta on jo aikaa.

- Todella kiva päästä todella pitkästä aikaa kotikentälle. Vihdoinkin päästään omien fanien eteen. Toivottavasti pystytään ottamaan heille kolme pistettä ja saadaan juhlia yhdessä.


SJK-FC Inter OmaSp Stadionilla maanantaina 1.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia